tisdag 14 maj 2013

Trött av våren?


Det har inte blivit många knop gjorda här i dag. En maskin tvätt är hängd till tork, en inhandling av mat utförd, 10 kirskål uppdragna och ett mål mat tillagat. Mer blev det inte - jag är så trött! orken är helt borta och huvudet känns som om det mest består av ludd. Nu har det ju äntligen blivit grönt ordentligt (är våren sen här förresten?) och allt skjuter iväg efter de regnväder som varit. Och jag vill vara ute länge och greja, så och klippa, rensa och gräva. men istället tillbringas det mesta av tiden i sängen :(. Har vilat precis hela dagen och ändå är jag så trött så jag ska gå och lägga mig strax. Undrar om det är de gamla bekymren som fått ny fart eller om det kanske är vårtrötthet?


2 kommentarer:

 1. Det är lite konstigt, den här tiden som man borde få energi så är man trött istället. Kanske kroppen får en chock av vårexplosionen... Hoppas du får nya krafter snart igen :-)
  /Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det blir kanske för mycket på en gång? Undrar om det kanske är allt pollen som ställer till det också. Tack för omtanken.:) /Malin

   Radera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.