måndag 23 december 2013

Julkort från Teo och Molly


Eftersom vi inte kunde bo kvar på gården så blev jag tvungen att omplacera kaninerna i somras. Men eftersom de ingalunda är bortglömda så skickade jag julklappar till dem med posten; fröstänger, torkade frukter, johannesbröd, morotsknappar, solfrosfrön och en matskål. Igår så fick jag tillbaka julkort från Teos och Mollys matte Mia. :)

På fotot ovan är Molly och nedan Teo. 



3 kommentarer:

 1. Så söta! Jag hade en Gotlandskanin, men han blev sjuk i somras. Hoppas innerligt på en ny kanin till våren. Fast då blir det en dvärgsort som vi kan ha inomhus på vinter. Snutten verkade i och för sig trivas med snö och kyla, men jag klarade inte av att se honom sitta ensam i buren mitt i vintern. Han och katten hade väldigt mycket sällskap av varandra och jag hoppas att nästa kanin också ska fungera ihop med henne.

  Ha en fin dag!
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beklagar! Det är så lurigt med kaniner, vissa saker klarar de massor av medan andra ingenting :(. Min Astrid gick också bort i somras i förmodad livmoderinflammation.

   Dvärgraserna är ju lite mer behändiga så att säga. Men jag tycker de större är så himlans fina också. De är så stora liksom ;).

   Molly och Teo bor tillsammans så de har ju sällskap. Teo är kastrerad så det blir inget smått. En av de bästa grejer jag gjort var att kastrera hankaninerna, de blir så mycket mer tillfreds med sig själva. Min tredje kanin Goliat som också omplacerades bodde tillsammans med Astrid, nu har han fått ett nytt hem utanför Sjögestad och bor tillsammans med Lillemor.

   Tack det samma!

   Radera
 2. Min granne föder upp Gotlandskaniner, så jag har förmånen att få klappa och gosa så mycket jag vill. Vill ha varendaste liten kaninunge när våren kommer. Mina kaniner har tidigare blivit gamla, men Snutten råkade ut för något som gjorde honom sned och fick honom att alldeles tappa balansen. Till slut visste han inte vad som var ner och upp och veterinären kunde ingenting göra.

  Just nu försöker jag få maken att förstå att det snart kommer en ny kanin till hemmet ;) Han tycker att det räcker med katten och vår lilla goja ;)

  SvaraRadera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.