onsdag 8 januari 2014

Mitt smultronställe


Jag deltar i Lindas fotoutmaning Underbara Onsdag. Denna vecka är temat smultronställen. Och på fotografierna syns mitt smultronställe. Visst det har förekommit här förut. Men på den här udden, i den här viken, bakom det vackra huset där hänger värmen kvar på vår och sensommarkvällar, sjöfåglarna simmar tryggt och vattnet är ofta ganska lugnt  med fullt av skräddare på ytan. Här är man närvarande i stunden och med lite tur släpper platsen in en i sin värme. Det har varit en favorit länge den här platsen, ja ända sen jag var liten - den har något visst - en själ kanske. Jag kan tyvärr ej tala om specifikt var detta är då marken är privat och det finns hus i nära.

Du hittar fler smultronställen här på Lindas blogg Växthusliv6 kommentarer:

 1. Vilka vackra bilder. Förstår att man njuter på den bryggan (om du har tillåtelse). Litet privat måste det få vara ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag undviker bryggan. Det beror nog på vem man frågar om man har tillåtelse. Tidigare var marken allmän men den har köpts loss av sommargäster.

   Radera
 2. Jättevackra skymningsbilder!

  Solsken
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Vad kul att ha en plats från du var liten som du känner lika för nu som då.
  Ha en fin fredag
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo,den har dock ändrat sig en hel del. När jag var liten badade vi bortanför bryggan och då fanns en sandstrand, men nu har sjön tagit den tillbaka. Attityden hos de kringboende var också en annan.
   Hoppas du också får en bra fredag och helg!

   Radera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.