fredag 8 mars 2013

Fredagsshopping, leksaker och husse-mys


Idag har jag inte gjort så mycket nytta alls. Hade en förfärlig natt och då blir hela förmiddagen "såsig". Men i eftermiddags var vi iaf och handlade på Granngården. Fåglarna blir nog glada för de får solrosfrön, havre, nötter, hampafrön och talgbollar. Vi köpte också kompostgaller och såna lösa stängselstolpar i plast för att stadga upp nätstängslet som tagit stryk av snön. Vovvarna fick följa med in och de skötte sig riktigt bra, Franz har blivit riktigt trygg, skönt att det funkar på åtminstone en plats i stadsmiljö (Franz är extremt känslig för ljud och blir skrämd även fast vi tränat sen han var valp).

Därefter var vi en sväng i Vadstena, fikade och så fick jag doftljus (mirabelle och citrondoft) från Comptoir de Famille http://www.comptoir-de-famille.com/homepage-1-2.html avslutade med besök hos Morrhåret. Morrhåret är verkligen en av de bästa affärerna för djurtillbehör, trevlig personal, lagom stort och bra varor. vi fyllde på förrådet av ben. Franz blev verkligen glad för ett sånt jättestort "retriverben". Grabbarna har också fått nya leksaker (fast just dessa kommer inte från Morrhåret), var sin färgglad gris som är på fotot ovan. Mycket uppskattade.

Husse är också hemma nu. De gillar verkligen det. Franz fick en löprunda i Fornåsa, Hjärtegull parkerade sig i hans knä och Andy blir buren och får höra mest hela tiden att "han är den stora stolta krigaren" alternativt "vem är lejonkungen?, du är lejonkungen!" . kanske inte så konstigt att taxarna har ett lätt storhetsvansinne ;)

Hoppas ni får en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.