onsdag 6 mars 2013

Mardrömmar, blommor, papper och beskärning

Inatt drömde jag sådär jobbigt igen :(, jag var i drömmen med om en fartygsolycka och vaknar av att jag inte kan andas för allt vatten. Lyckades somna om men när det var dags att gå upp trodde mina öron bestämt att de hade haft vatten i sig... Nåja, jag kom upp och hundarna lämnades på dagis i tid. Efter att jag lämnat dem åkte jag hem och vilade igen, blir så tung i huvudet av sömntabletterna och ataraxen.

Efter lunch fortsatte jag med sorterandet av papper. Åkte sen och handlade lite, typiskt nog åkte jag ifrån bankkortet men hade som tur var lite på reservkortet. Mataffären hade fina blombuketter så jag köpte en till dagisfröken för att försöka muntra upp henne (hon har ramlat och fått sprickor i revben), ibland går det att hitta riktigt fina buketter där - skoj. Var och tände ljus hos pappa innan jag hämtade hundarna. Det är en fin kyrkogård, bara synd att de sköter den så dåligt på vintern.

Nu ikväll var vi ute en längre stund. Franz gav en av sina vattenkannor (han har plastkannor som leksaker) en riktig omgång! :) . Får nog snart ge honom en ny. Taxarna lekte tafatt. Jag passade på att beskära klart lindbersån, som blev riktigt hygglig.

Senaste timmarna har jag fortsatt sorterandet av företagets papper, är rätt mycket kvar ännu * suck*
Har även administrerat mina traderaauktioner, några skivor har sålts till hyggliga priser. Skönt med lite extra slantar när ekonomin haltar. Min pojkvän (som bor i Norge för det mesta) kom hem för en liten stund sen, så hundarna är superglada nu! han ska ha lite längre helg här innan han flyger till USA med jobbet på söndag em. Husse och hundarna har lite kvalitetstid nu medan jag skriver här. Snart ska jag gå ner till soffan och se Grand Design och sedan får vi nog försöka sova igen. Hoppas ni har en fin kväll!

2 kommentarer:

  1. Det lät ju som en ganska bra dag ändå, trots det jobbiga uppvaknandet. Hoppas att du och Simon har det bra i helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har väl varit rätt tungt dock trevligt när Simon kan vara hemma åtminstone en dag extra även om helgen förstås blir kort när han flyger på söndagmorgnar. Hoppas din helg har varit fin! Kram

      Radera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.