söndag 3 mars 2013

Tråkigheter

Jag hade för avsikt att skriva ett positivt inlägg idag. Hade förberett några gamla foton från gården som jag tänkt scanna in. Innan jag började läste jag min e-post som jag alltid gör. Ingenting är positivt längre. Precis när det som jag trodde lättat en aning vänder det till dess raka motsats. jag som äntligen kommit igång med bloggskrivandet, nu får jag nog se om jag orkar mer. Hoppas eventuella läsare har det bra och att eran helg blir ljusare!

2 kommentarer:

  1. Ja, ojoj, det var verkligen ingen rolig nyhet att det skulle bli så där dramatiskt och plötsligt. Det vore ju bra om ni i alla fall kunde ha något sorts samtal om det hela. Hoppas att det reder upp sig lite i alla fall.

    Kramar från Josefin

    SvaraRadera
  2. Det tror jag tyvärr inte längre är möjligt. Jag har pratat redan från början och informerat på andra sätt men det är som om jag skulle ha pratat ut i tomma intet. Jag vill inte ännu en gång vara med om att sitta still medan beskyllningar och falska anklagelser haglar, det har jag varit med om så många gånger tidigare. Det hade gått att lösa detta så mycket smidigare och vi kunde haft trevligt under tiden... Tack för din omtanke

    SvaraRadera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.