tisdag 5 mars 2013

Lindbersån, snödroppar, glada hundar

Det börjar bli lite ljusare om kvällarna nu så vi passade på att vara ute en stund efter dagis. Jag började med att korta in skott på syrenbersån, och sedan hann jag med att beskära lindbersån till hälften.Det blev för mörkt att ta några foton. Snödropparna har börjat sticka upp nosen på ett par ställen. Fantastiskt att de orkar komma upp genom is och snö. Även om solen lyst är det ändå ganska kallt. Tidigare under dagen skulle jag åkt till återvinningen med skräpet från boden och verandan, dock satt hjulen på transporten fast så det blev inget med det, hoppas min sambo kan få loss dem när han kommer hit ty det hjälpte inte när jag bankade.

Är ledsen och uppgiven, det ska inte stickas under stol med men får väl försöka göra klart så mycket som möjligt på gården.Har iaf fått sova några timmar åt gången, bra att det finns hjälp som sömntabletter att få.

Hundarna är väldigt nöjda när de kommer hem från dagis. De senaste dagarna har Franz varit så trött när han kommit hem så vi har inte tränat nåt speciellt, ansträngande att hålla igång flera fina flickor :) . Dock har han gett sina vattenkannor ett par rejäla omgångar här på kvällarna :). Taxarna är också rätt matta men de leker en del med varandra när de kommer hem. Hjärtegull leker ju inte så mycket på dagis hon är mest "prinsessa" men hon verkar ändå glad att komma dit. Lille Andy är barnvakt till en valp så han är precis slut när han väl går och lägger sig. Ikväll har jag badat honom, han är ju liten att hans mage och ben blir smutsiga fort av gruset och blasket. Han är inte alls så road när man börjar, men efter en stund verkar det ändå vara rätt mysigt med värme och massage även om vattnet och schampot mest är tråkiga bieffekter ;). Fin och fluffig blir han iaf :)

Nedan en bild på lindbersån från i somras. Tagen från balkongen på stora huset.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.