onsdag 23 juli 2014

Waldemarsudde och Rosendal


Är en tur i Stockholm. I måndags skulle jag träffat en vän vid Waldemarsudde. men museet var stängt så vi fortsatte till Rosendal. Dock gick vi lite grann i parken kring Waldemarsudde och de skulpturer som var på utställning där var värda ett besök i sig. Det är också ett vackert hus.


Gillar den gröna färgen på den lilla caféstugan vid grindarna till Waldemarsudde.


På Rosendals trädgård fikade vi under äppelträden. Det var trevligt. Jag har dock inte riktigt fattat grejen med Rosendal? Det är visst fint och så, men det känns så himla upphausat? Om man läser i media kan man lätt få bilden av att det är något så väldigt förundransvärt, och det tycker jag inte riktigt att det lever upp till. Därmed inte sagt att det är fult eller dåligt.


Fotade vallmo och klint i den stora perennrabatten framför caféhuset.


Det blev dock en trevlig eftermiddag trots det väldigt varma vädret.


2 kommentarer:

  1. Jaha, jag har länge tänkt att det skulle vara så roligt att komma till Rosendals trädgård. Det har ju getts ut bok/böcker och skrivs om det som riktigt mysigt. Men jag får väl ändå åka dit och se själv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har iofs bara varit där under väldigt varma dagar i juli samt en gång på vintern i minus 22 så det kanske speglas i min tolkning.

      Radera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.