tisdag 19 februari 2013

Träning av hundarna, Restoriation HomeSå igår kväll tog jag ut hundarna en och en för att träna följsamhet och framför allt koppelträning. Avslutade gjorde vi med små skutt över agilityhinder. Det gick bra med Andy, gick fint utan att dra och tyckte det var kul med små skutt. Hjärtegull gjorde vad hon skulle men var inte speciellt entusiastisk, hon verkade trött. Franz gick det inte alls med, hade fokus på det mesta utom matte. Jobbigt det där men hans nos ställer till det i träningen, han har väldigt starkt doftsinne och det liksom drar iväg med honom. Nåja, får kämpa vidare. Det märkliga är ju dock att han går jättebra på kurser. Bilden ovan är från en bit av vår loge där jag nu plockat undan det mesta och istället tränar hundarna. Underlättar verkligen att kunna vara under tak och utan snö.

Kvällen avslutades med mys i tv-soffan framför Restoriation Home på kanal 8. Ett av mina favoritprogram. Tycker det är kul med kulturhistorian och att se resultat av deras renoveringar.

Nu idag har jag mest vilat då yrsel och illamåendet bråkar. men ska försöka gå ut och få undan lite snö innan det är dags att hämta på dagis.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.