torsdag 17 juli 2014

Vad är väl en bal på slottet?!? När det finns en park utanför?

Blev så trött på min hälsa och att jag så sällan kommer iväg på grejer eller träffar folk. Tog en bunt piller och massa vitaminjuice. Sen hängde jag utanför konserterna på slottet. Rock n' roll-taxar hängde med! Det gick utmärkt, tror de tyckte det var lite spännande  . Får väl sota för det i morgon, men yay för mig! Och yay för rock'n'roll-taxar! Träden i hamnparken är så himla maffiga, det ger en speciell inramning. Många hade picknick i gräset under dem. Igelkottarna var också ute och hade party ;)

4 kommentarer:

 1. Ja en bal kan ju vara fruktansvärt tråkig och alldeles underbar... Men det låter som ni hade det rätt skapligt utanför. Hoppas ni var hemma till klockan 12.

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi var faktiskt olydiga och inte hemma förrän än till 00.30 ;)

   Radera
 2. Låter som om du fick det riktigt trevligt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje stund med glada taxar är ju riktigt trevligt! :D Jo, men det var helt okej, lyssnade, kollade på fina båtar i gästhamnen och taxar sniffade runt efter igelkottar och tappade godsaker. Det är klart att det hade varit kul att kunna gå in eller att ha mänskligt sällskap att hänga med, men det är ju som det är. Har man vovvar men ingen som kan tänkas hjälpa till med passningen så får man avstå saker. Tyvärr är det så att jag inte ens när jag var yngre kunde komma iväg på konserter och annat ytterst sällan eftersom mina föräldrar antingen hindrade mig eller valde att inte ställa upp med djurpassning. Jag tog också hand om mina bröder mycket. Så ja, det svider en del i hjärtat att ha missat så mycket...

   Radera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.