måndag 14 juli 2014

Walk with rainman ;)


En kvällspromenad med Andy i de äldre delarna av Vadstena. Disigt och småregn men trevligt. 
Passade på att "snylta" på växterna utmed husväggarna. 
Det är mycket trevligare energi på denna sidan av genomfarten jämfört med där vi bor.


Regn och rusk men lille mannen tuffar på :)

7 kommentarer:

 1. Fin promenad för er. Vadstena har jag besökt en gång - nej två. Kryddträdgården på sommaren och på en julmarknad i klostret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en fin stad. Julmarknaden har tyvärr blivit sämre de senaste åren. rekomenderar att gå en guidad tur på slottet och på Klostermuseumet, de gör det mycket bra. Finns andra fina grejer också, Klosterkyrkan är det ofta konserter i och Folkhögskolan har en del aktiviteter. Varje sommar spelas Shakespear på Gräsgården mellan kyrkan, museumet och klosterhotellet, också finns det opera på slottet (dock slutsåld i år). Som jag även tidigare skrivit har du en vinst att hämta ut från min lilla "tävling" men jag kan bara sända paketet om jag får en postadress... Hoppas du har det bra.

   Radera
 2. Det kom ett tungt paket idag, vitt med svarta tjärnor, så fint!
  Blev så glad för alla fina och bra trädgårdssaker du fått plats med. Vilken vinst!
  Allt kommer till användning. Doftpåsarna ska in i linneskåpet och pysselgrejerna blir använda till hösten. Grodan får tills vidare bo på fönsterbrädan i köket jämte en tomatplanta och matchar den gröna krukan så bra.
  Stort tack och varm kram!
  Jag kommer att göra ett inlägg och länka.
  Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad att det kom fram och uppskattades! :) Visst är lilla grodan rar ^^

   Radera
 3. Vad mysigt det ser ut! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här kvarteren är jättemysiga att strosa i, det finns så fina hus. Och rosor och stockrosor ute i gatan :) . jag och vovvar bor i de mer moderna hyreshuskvarteren och här är det inte riktigt samma stämning. Tack för kommentar! Hoppas du har det bra!

   Radera
 4. Fina Vadstena. Farfar hade fiskaffär i den lilla affären på hörnet där det numera är djurmatsaffär :) Själv jobbade jag i många år som guide på slottet, klostret, Mårten Skinnare, kyrkan och tufftufftåget :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera

Tack för att du som tittar in lämnar en kommentar! Vänligen håll en god ton i kommentarsfältet.